Top

Vi er glade for at myndighetene endelig tillater samlinger på opptil 50 personer. Det betyr at vi igjen kan ha gudstjeneste, og som tidligere annonsert starter vi opp 24. mai. Slike samlinger må imidlertid gjennomføres med visse retningslinjer som vi har fått fra Norges Kristne råd, blant annet når det gjelder avstand. Det betyr at det vil bli begrenset plass på Betel. For å løse dette blir det to møter, ett kl. 11.00 med opplegg for barn, og ett kl. 18.00. I tillegg blir vi nødt til å ha påmelding, slik at vi er sikre på at alle får plass.

Påmelding kan gjøres via eget skjema på websiden vår. Påmeldingsfrist er senest fredagen før.

En full gjennomgang av de nye retningslinjene finner dere lenger nede på siden. Det er viktig å gjøre seg kjent med disse. En viktig regel som vi vil understreke: Hvis man ikke er frisk, skal man holde seg hjemme.

Retningslinjer for gudstjenestene:

 • For å gi alle som ønsker mulighet til å delta, vil det bli to gudstjenester framover. En kl. 11.00 med opplegg for barn og en kl. 18.00.
 • Hvis man ikke er frisk, skal man ikke komme. Dette selv om man har ansvar for noe på gudstjenesten.
 • Hvis man utvikler symptomer 1-2 dager etter gudstjenesten må menigheten informeres. Vi tar så kontakt med kommunehelsetjenesten, og rapporterer hvem som var til stede.
 • Alle som ikke er fra samme hjem, må holde én meters avstand, også ved ankomst og avreise. Man bør også unngå håndtrykk og annen berøring, samt hoste i armkrok eller papir.
 • For å være trygge på at vi har plass til alle og kan utnytte plassene best mulig, blir vi nødt til å ha påmelding. Fristen er senest fredag før gudstjenesten. Påmelding kan gjøres på SMS, e-post eller internettsiden (www.pinsebetel.no). Alle påmeldte får tildelt plasser i lokalet.
 • Listen over påmeldte og frammøtte på gudstjenesten vil lagres og gjøres tilgjengelig for helsemyndighetene ved smittetilfeller. 
 • Antibac blir gjort tilgjengelig ved inngangen. Vi forventer at alle benytter seg av den ved ankomst, og sørger for god håndhygiene generelt.
 • Det blir gjennomført forsterket renhold av Betel, med spesiell fokus på desinfeksjon av berøringspunkter.
 • Toalettene blir gjort tilgjengelige, men vi ber om at de brukes minst mulig.
 • Andre rutiner vil bli overholdt i gjennomføringen av gudstjenesten, slik at det blir minst mulig felles bruk og berøring av utstyr.
 • Hvis man ønsker å holde seg hjemme av forskjellige årsaker, har vi full forståelse for det. Talen kommer fortsatt til å bli publisert på YouTube og nettsiden vår.

Spørsmål? Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.