Top

Betel skal til høsten starte opp et nytt år med Tentro. Tentro er et annerledes konfirmasjonstilbud, skapt av frikirkene i Norge og åpent for alle, uansett forhold til tro eller forhåndskunnskaper. Undervisningen har et kristent rammeverk, men skiller seg fra andre tilbud i stil og læringsformer. Det er ingen krav eller forpliktelser angående dåp, tro eller kirketilhørighet. Alt du trenger er lyst til å utforsket de store spørsmålene i livet sammen med oss! Vil du være med?

Vi i Tentro tror at året som settes av til konfirmasjon er verdifullt. Konfirmasjonstiden skal nytes, ikke bare overleves. Derfor vil vi invitere deg til å være med på årets «Tentro-reise», for å være med å skape din egen konfirmasjonstid! Ved hjelp av filmer du er kjent med, musikk du liker og andre kreative virkemidler vil vi koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag. Gjennom interaktive samlinger, vennskap og turer vil vi at du skal få et konfirmasjonsår fylt med opplevelser og oppdagelser som leder deg mot å finne ditt oppdrag i livet.

PRAKTISK
Tentro gjennomføres fra september 2019 til april 2020, med samlinger annenhver uke. Samlingene blir på Betel og varer halvannen time. I løpet av året skal vi innom temaer som: Gud «poker» deg / Hvorfor kom Jesus? / Bibelen / Sex, kjærester etc. What`s God got to do with it? / En urettferdig verden.

Det blir også fellesarrangementer i løpet av året sammen med andre fra Tentro i Sør-Rogaland. Høydepunktet i år var en helgetur til Tyskland i april, hvor vi blant annet besøkte Heide Park.

Ved Tentro-årets slutt blir det Høytidsdag. Denne datoen setter vi i fellesskap.

Pris for Tentro er 200 kr i halvåret

HVORDAN MELDE SEG PÅ?
Ønsker du mer informasjon eller å melde deg på kan du fylle inn kontakskjemaet under. Du kan også ta kontakt med Pastor Magnus Nebdal på telefon 911 62 934

Påmeldingsfrist er 1. juni i år!

Vi starter med et informasjons-møte onsdag 12. juni kl. 18.00 på Betel med foresatt(e).

Påmeldingskjema

    Tagged: