Top

19 mai, 2020

Retningslinjer for gudstjenester med smittevern

Vi er glade for at myndighetene endelig tillater samlinger på opptil 50 personer. Det betyr at vi igjen kan ha gudstjeneste, og som tidligere annonsert starter vi opp 24. mai. Slike samlinger må imidlertid gjennomføres med visse retningslinjer som vi har fått fra Norges Kristne råd, blant annet når det gjelder avstand. Det betyr at det vil bli begrenset plass på Betel. For å løse dette blir det to møter, ett kl. 11.00 med opplegg for barn, og ett kl. 18.00. I tillegg blir vi nødt til å ha påmelding, slik at vi er sikre på at alle får plass.

Påmelding kan gjøres via eget skjema på websiden vår. Påmeldingsfrist er senest fredagen før.

En full gjennomgang av de nye retningslinjene finner dere lenger nede på siden. Det er viktig å gjøre seg kjent med disse. En viktig regel som vi vil understreke: Hvis man ikke er frisk, skal man holde seg hjemme.

Retningslinjer for gudstjenestene:

 • For å gi alle som ønsker mulighet til å delta, vil det bli to gudstjenester framover. En kl. 11.00 med opplegg for barn og en kl. 18.00.
 • Hvis man ikke er frisk, skal man ikke komme. Dette selv om man har ansvar for noe på gudstjenesten.
 • Hvis man utvikler symptomer 1-2 dager etter gudstjenesten må menigheten informeres. Vi tar så kontakt med kommunehelsetjenesten, og rapporterer hvem som var til stede.
 • Alle som ikke er fra samme hjem, må holde én meters avstand, også ved ankomst og avreise. Man bør også unngå håndtrykk og annen berøring, samt hoste i armkrok eller papir.
 • For å være trygge på at vi har plass til alle og kan utnytte plassene best mulig, blir vi nødt til å ha påmelding. Fristen er senest fredag før gudstjenesten. Påmelding kan gjøres på SMS, e-post eller internettsiden (www.pinsebetel.no). Alle påmeldte får tildelt plasser i lokalet.
 • Listen over påmeldte og frammøtte på gudstjenesten vil lagres og gjøres tilgjengelig for helsemyndighetene ved smittetilfeller. 
 • Antibac blir gjort tilgjengelig ved inngangen. Vi forventer at alle benytter seg av den ved ankomst, og sørger for god håndhygiene generelt.
 • Det blir gjennomført forsterket renhold av Betel, med spesiell fokus på desinfeksjon av berøringspunkter.
 • Toalettene blir gjort tilgjengelige, men vi ber om at de brukes minst mulig.
 • Andre rutiner vil bli overholdt i gjennomføringen av gudstjenesten, slik at det blir minst mulig felles bruk og berøring av utstyr.
 • Hvis man ønsker å holde seg hjemme av forskjellige årsaker, har vi full forståelse for det. Talen kommer fortsatt til å bli publisert på YouTube og nettsiden vår.

Spørsmål? Ta kontakt!

24 nov, 2020

Påmelding til gudstjeneste 29. november

Velkommen til gudstjeneste på søndag med søndagsskole. På grunn av myndighetenes smittetiltak er det nå begrenset til 50 besøkende, og vi må derfor ha påmelding. Det blir to gudstjenester, en kl. 11 med søndagsskole, og en kl. 18 uten dette. For å melde deg på kan du fylle ut skjemaet under.

Det er ofte veldig mange på formiddagsmøtet og noen ganger helt fullt. Derfor er det nyttig for oss å få vite om de som ønsker å komme kl. 11, men ikke har barn som skal på søndagsskolen, også har mulighet til å komme kl. 18 i stedet. På denne måten kan vi sikre at alle barnefamilier får plass på formiddagen. Gjelder det deg så kryss av for dette i skjemaet under. Du vil da få beskjed senest på lørdag om det blir nødvendig å bytte gudstjeneste. Hører du ikke noe, kan du komme kl. 11.

Det er også viktig å gjøre seg kjent med retningslinjene for gudstjenesten. Klikk her for mer informasjon.

Påmelding til gudstjeneste

Hvilken gudstjeneste vil du/dere komme på?

Jeg kan også komme kl. 18 hvis det er fullt på formiddagen

Hvem andre fra din nærmeste familie vil du melde på? (Disse vil kunne sitte sammen med deg)


19 nov, 2020

Påmelding til julefest 6. desember

Søndag den 6. desember blir det igjen julefest på Betel, men på grunn av koronasituasjonen vil den bli litt annerledes.

Arrangementet blir kortere og enklere, og det blir ingen bespisning. De minste får allikevel med seg en liten overraskelse på vei ut og det blir både sang, andakt, konkurranser og utlodning. Julestemning garantert!

Ettersom vi bare kan samle 50 om gangen blir det to arrangementer rett etter hverandre. Ett kl. 16:00 og ett kl. 17:00. Vi er derfor også nødt til å ha påmelding. Det kan du gjøre i skjemaet under.

Velkommen!

Påmelding til julefest

Jeg/vi vil komme på

Hvem andre fra din nærmeste familie vil du melde på? (Disse vil kunne sitte sammen med deg)


04 sep, 2020

Ny taleserie: Bare ett evangelium

På søndag 6. september går vi løs på Galaterbrevet i forkynnelsen på Betel og vil fortsette gjennom boka utover høsten! La oss be om at den samme lidenskapen for evangeliet som drev Paulus til å skrive denne brannfakkelen, også kan tenne våre hjerter i brann for Ham som frelser oss av bare nåde.

Talene fra serien vil bli lagt ut på vår YouTube-kanal og på vår podcast.

12 mai, 2020

17 Kongen kommer og drøm blir virkelighet [Bare lyd]

Alle kristne har til alle tider trodd at Jesus skal komme igjen. Dette er temaet for denne ukens tale. Hva vil det si at Jesus kommer igjen og hva betyr det for oss?

Johannes Åpenbaring 19:1-21

Serie: Det som er og det som snart skal komme

Dato: Publisert søndag 10. mai 2020

Taler: Magnus Nebdal

Tid: 37 min

29 apr, 2020

Konfirmant til høsten?

Betel skal til høsten starte opp et nytt år med Tentro. Tentro er et annerledes konfirmasjonstilbud, skapt av frikirkene i Norge og åpent for alle, uansett forhold til tro eller forhåndskunnskaper. Dåp er heller ikke nødvendig.. Alt du trenger er lyst til å utforsket de store spørsmålene i livet sammen med oss! Vil du være med?

Les mer “Konfirmant til høsten?”