Top

09 jun, 2022

Bestill CD-plate : Syng Guds Ord

Ved å fylle inn skjemaet under kan du forhåndsbestille CD-plate av albumet «Syng Guds Ord» av Betel Søndagsskole. Prisen for én CD-plate er kr 99,- (pluss evt. forsendelse). Ettersom vi er usikre på etterspørselen, vil vi ikke trykke CD-platene før vi har tilstrekkelig med bestillinger til at prosjektet går i null. Du vil få beskjed så raskt kvoten er oppfylt og CD-en er på vei.

Vi minner om at sangene også kan kjøpes eller streames på iTunes, Spotify, YouTube og flere andre lignende tjenester.

Bestill CD-plate

  09 jun, 2022

  «Syng Guds Ord» – et album av Betel Søndagsskole

  Etter litt komplikasjoner, blant annet på grunn av Covid-19, kan vi endelig lansere et prosjekt vi har jobbet med på Betel Nærbø i noen år. For å hjelpe barn (og voksne hvis de vil) å lære vers fra Bibelen har vi laget noen sanger med fengende melodier som forhåpentligvis setter seg på hjernen. I tillegg har vi laget en lovsang som heter «Vi løfter Jesus opp» som også kommer på albumet. Fra og med 12. juni kommer musikken til å være tilgjengelig på Spotify, iTunes, YouTube og de fleste andre streaming-tjenester.

  Det er også mulig å bestille en fysisk CD-plate for de som ønsker det. Det kan gjøres her på denne websiden innen kort tid. Prisen er kr 99,-.

  For en smakebit av noen av sangene på albumet kan du trykke på YouTube-klippet under.

  31 mai, 2022

  Konfirmant til høsten?

  Betel skal til høsten starte opp et nytt år med Tentro. Tentro er et annerledes konfirmasjonstilbud, skapt av frikirkene i Norge og åpent for alle, uansett forhold til tro eller forhåndskunnskaper. Dåp er heller ikke nødvendig. Alt du trenger er lyst til å utforsket de store spørsmålene i livet sammen med oss! Vil du være med?

  Les mer «Konfirmant til høsten?»

  12 mai, 2020

  17 Kongen kommer og drøm blir virkelighet [Bare lyd]

  Alle kristne har til alle tider trodd at Jesus skal komme igjen. Dette er temaet for denne ukens tale. Hva vil det si at Jesus kommer igjen og hva betyr det for oss?

  Johannes Åpenbaring 19:1-21

  Serie: Det som er og det som snart skal komme

  Dato: Publisert søndag 10. mai 2020

  Taler: Magnus Nebdal

  Tid: 37 min

  29 apr, 2020

  Konfirmant til høsten?

  Betel skal til høsten starte opp et nytt år med Tentro. Tentro er et annerledes konfirmasjonstilbud, skapt av frikirkene i Norge og åpent for alle, uansett forhold til tro eller forhåndskunnskaper. Dåp er heller ikke nødvendig.. Alt du trenger er lyst til å utforsket de store spørsmålene i livet sammen med oss! Vil du være med?

  Les mer «Konfirmant til høsten?»

  28 apr, 2020

  16 Babylons hemmelighet avslørt [Bare lyd]

  Babylon den store, en mystisk kvinne kledd i vakre klær som forfører hele verden, har vakt mye undring opp igjennom historien. På tross av sitt vakre ytre, er hun full av alt som er mørkt og ondt, og skal en dag falle. Hvem er hun et bilde på? I denne talen forsøker vi å svare på det, og reflekterer over hva det betyr for våre liv.

  Johannes Åpenbaring 17:1-18:24

  Serie: Det som er og det som snart skal komme

  Dato: Publisert søndag 26. april 2020

  Taler: Magnus Nebdal

  Tid: 37 min