Top

Hva er ekte kristen tro? Dette spørsmålet er det mange som synes er vanskelig, for hvem har vel rett til å bestemme det? Men svaret burde vel være ganske enkelt? Gud bestemmer! Han er opphavet til troen og den som har rett til å definere både innhold og livsstil. Så spør man kanskje hvordan vi kan vite hva Gud tenker? Vi kan ikke akkurat ringe ham og spørre. Nei, og det trenger vi ikke heller. For det Gud vil si oss, har han allerede sagt. Det finner vi åpenbart i Hans ord, Bibelen! Her viser Gud oss på forskjellige måter, men mest gjennom fortellinger, hva det vil si å tro på ham og leve sammen med ham.

En av de mest relevante bøkene for hvordan et kristent liv skal se ut, er Apostlenes gjerninger. Dette er en bok som handler om de første kristne, hva de trodde på og hvordan de levde. Her er det mye visdom, realisme og inspirasjon! Av den grunn ønsker vi å starte på en liten reise gjennom denne interessante boken, for å se hva Gud forteller oss der om hva ekte tro er. Hver søndag framover kan vi kan love oppmuntring, trøst og utfordring, historier om seier og smerte, styrke og svakhet, og ikke minst: en stor Jesus som er med gjennom alt!

Vil du bli med på reisen og fordype din tro ved å bli kjent med de første kristne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.