Top

Vi mennesker elsker historier. De berører oss, forandrer oss og vi plasserer til og med våre liv inn i historier vi tror på. Hvorfor er det sånn? Jo, fordi vi er skapt av Gud for å høre og tro på hans historie og leve i den. Israelsfolket ble stadig formant av Gud til å ikke glemme hans historie og minne hverandre på den konstant (5. Mos 6,5ff). Da de falt fra, var det som oftest her de trådte feil først – de glemte Herren sin Gud – de glemte historien om hvem han er og hva han har gjort.

En stor utfordring for oss som kristne i dag er at vi lever i et samfunn fullt av konkurrerende historier, som formidles til oss på kraftfulle måter gjennom den medievirkeligheten vi er en del av. Problemet er at disse historiene leder mennesker bort fra Gud. Kort sagt, vi sekulariseres og vi mister Guds håp for våre liv. Behovet er derfor stort for å gjenoppdage Guds vidunderlige og sanne historie og lære å leve i den både åndelig, mentalt og praktisk. Det er målet for denne serien og vi håper du vil bli med på reisen som begynner søndag 21. august på Betel!

Tagged:

1 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.