Top

Guds kaller oss i dag til å gå nærmere HAM (vennskap) og utfordringene i verden. Derfor et kall til å bygge bønnesentere og Bønnealtere for å fremme Guds vilje i verden! I denne talen skal vi høre hvordan Guds tok kontakt med (sin venn) Abraham etter at han så synden i Sodoma og Gomorra. Så- forteller han hva han har tenkt å gjøre. Inviterer til forbønn! Abraham går nærmere! GÅR I FORBØNN ETTER GUDS VILJE.

 

1. Mos. 18:23-24+33

Tittel: Ett skritt videre i bønnen

Serie: Bønn etter Guds Hjerte

Dato: Søndag 7. januar 2018 Kl. 11.00

Taler: Arne Borgersen

Tid: 50 min

For å lytte til denne talen, trykk på Play-knappen under

Ønsker du å laste ned talen, da høyreklikk på «Download»-linken under og velg «Lagre lenke som…(Firefox) / Lagre mål som… (Explorer)» og lagre filen der du ønsker.

Tagged: