Top

30 dagers bønnI dag den 11. august innledes måneden ramadan i Islam. Dette er en fastemåned hvor muslimene avstår fra å spise fra soloppgang til solnedgang, og hvor mange søker Gud på en spesiell måte. Akkurat i denne samme perioden kaller organisasjonen Kristent Arbeid Blant Arabere (KABA) til bønn for den muslimske verden. Vi vet at Gud elsker muslimene, på samme måte som han elsker alle mennesker på jorden, og derfor ber vi om at han skal åpenbare seg for dem og åpenbare sin Sønn Jesus Kristus.

For å være med på denne bønneaksjonen kan du bestille et bønnehefte med informasjon og bønneemner for hver dag fram til den 9. september. Dette bønneheftet kan lastes ned på www.kaba.as.

Her på Betel ønsker vi å gi dette oppmerksomhet med spesiell bønn for den muslimske verden under alle våre offentlige møter.