Top

Fredag 22 juli vil gå over i historien som en mørk dag i Oslo og Norge. Meningsløs, feig ondskap rammet regjeringskvartalet og en politisk sommerleir på Utøya. Pinsebevegelsen ønsker i denne situasjonen å uttrykke sorg, medfølelse og besluttsomhet.

Vi sørger over menneskene som er drept og såret. Vi sørger over en by og et land som brått virker hardere og farligere. Og vi sørger over påminnelsen om det ondes makt i vår verden.

Vi vil uttrykke medfølelse med de som har mistet sine elskede. Med de som er såret og rammet av dette og med de som nå er redde.

Samtidig vil vi også uttrykke en urokkelig besluttsomhet på å fortsette å arbeide for en bedre by og et bedre samfunn. Vi tror på Guds gode vilje og plan med oss alle og vil fortsette å gjøre alt vi kan for at ikke frykten skal få vinne. Vi er besluttsomme på å fortsette å be om at Gud skal frelse oss fra det onde, for riket er hans, og vi får være med å bære det i en verden og by som trenger det, mer enn noe annet.

Må Gud velsigne Oslo og Norge.

Hentet fra pinsebevegelsen.no