Top

Tenk deg å sitte i bunnløs gjeld og at noe kommer bort til deg og tilbyr seg å betale alt sammen, ja til og med gi deg litt ekstra. Det ville vært en skikkelig god nyhet, men det er heller sjelden slikt skjer i virkeligheten. Eller?

Sannheten er at det er akkurat det Jesus Kristus har gjort for deg og meg. Alt det gale vi har gjort er som en bunnløs gjeld overfor Gud, og det atskiller oss fra vår Skaper for all evighet. Men Gud elsket deg og meg så mye at han kom selv til jorden som mennesket Jesus fra Nasaret. Da han døde på korset og stod opp igjen, slettet han gjelden og vant over døden, den evige atskillelsen fra Gud. Det betyr at det er mulig for alle mennesker å komme til et sted uten ondskap, sykdom og død, det stedet vi ofte kaller himmelen.

Hvordan? Bibelen sier ved å stole på Jesus, ved å tro på ham og det han har gjort, så blir dette en virkelighet i ditt og mitt liv. Bare be til Gud og be ham komme inn i livet ditt.

Ikke enig? Kanskje du ikke tror på Gud eller har andre motforestillinger. Bibelen sier: ”Smak og se at Gud er god.” Åpne hjertet ditt og si til Gud: » Hvis du finnes, så la meg få vite det.” Det er en ærlig bønn Gud vil svare på